• Apollis
  • Apollis
  • Apollis

Maatschappelijk werker Apollis zorg B.V. - Nijmegen Solliciteer Nijmegen Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd €12 - €22 per uur

Apollis Zorg heeft twee vacatures een als GGZ-Agoog en de ander als Maatschappelijk werker. Beide vacatures zijn voor 24 uur p.w. met mogelijkheden tot uitbreiding.

Bij Apollis Zorg werk je samen met een team van zes maatschappelijk werkers en een team van wijkverpleging.

Wat ga je doen?

Wil jij als maatschappelijk werker veel ervaring opdoen met complexe psychosociale problematiek? Dan is deze baan als maatschappelijk werker in het team Apollis Zorg een mooie kans voor jou. Je geeft zelfstandig begeleiding aan patiënten en/of hun systeem op uiteenlopende gebieden. Daarbij onderzoek je de materiële, (psycho)sociale en maatschappelijke omstandigheden en begeleidingsbehoefte van de patiënt en stelt begeleidingsplannen op en je hebt oog voor signaleringplannen. Je werkt samen met behandelaars en in de psychiatrie. Je onderhoudt contacten met externe instanties op het gebied van arbeidsintegratie, scholing, mantelzorg, wonen of op sociaaljuridisch gebied; Je verzorgt aanvragen met betrekking tot indicatiestelling, geeft voorlichting, advies en psychosociale training aan (groepen) patiënten en hun systeem, bijvoorbeeld psycho-educatie en sociale vaardigheidstraining; Je intervenieert in crisissituaties binnen het systeem van de patiënt; Je denkt mee en doet voorstellen voor verbetering van beleid. Je hebt contact met regionale en landelijke instanties en collega-instellingen om de kwaliteit te verhogen en samenwerking te optimaliseren.

Wat heb je nodig?

Jij weet als geen ander waar de cliënten in verschillende leefgebieden mee worstellen. Het kan zijn dat ze een optelsom van multiple problematiek hebben. En daarom zien we jou als de specialist op het gebied van GGZ-Agoog of als MW graag op gesprek. Wij zij benieuwd naar jouw kennis, visie en aanpak. Jouw expertise willen we heel graag inzetten! Je neemt deel mee aan intervisie in het team van Apollis Zorg.

Heb je een afgeronde HBO- opleiding of ben je in je afstudeer fase op het gebied van maatschappelijk werk GGZ-Agoog en of bijvoorbeeld MWD, sociaal work. Ingeschreven staan in het beropesregister GGZ-Agoog is een pre. Maar wij helpen je graag met de registratie. Je hebt affiniteit met de doelgroep en een attitude die afgestemd is op de specifieke behoeftes van de doelgroep en bent gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie; Je hebt of je wilt werkervaring opdoen in de GGZ; Je hebt kennis van zorgbeleid en sociale kaart en je hebt actuele kennis van wet- en regelgeving op de aandachtsgebieden; Je werkt zelfstandig en naar eigen inzicht, neemt initiatief en bent vindingrijk en zorgvuldig.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een parttime contract tussen de 24 en 32 uur per week voor de duur van 1 jaar met kans op een vast contract. Het salaris is conform de CAO thuiszorg en pensioen bij PFSW. Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij kennen SKJ registratie en scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Wanneer je bij Apollis Zorg werkt word je aangemeld bij SKJ. Er word samen met jou gekeken naar de planning voor cursussen van beroepsvereniging BPSW en SKJ.

Waar ga je werken?

Je bent zelfstandig in je eigen caseload en je werkt in sommige casussen samen met je collega's. Je werkt met cliënten die een psychiatrische achtergrond hebben en met cliënten die problemen hebben op verschillende leefgebieden. Het werk is in Nijmegen en omgeving. Wij werken met WMO, Jeugdwet en WLZ casussen. Wij bieden vanaf mei 2019 verpleging aan klanten maar dat doet een aparte team van Apollis Zorg. Soms geef je signalen aan dit team en waar nodig werk je samen met wijkverpleegkundige van Apollis Zorg om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verhogen.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd Opleiding: HBO (Vereist)