APOLLIS ZORG

Over ons

van 0 tot 100+ jaar
Ambulante zorg

Ons verhaal​

De naam Apollis verwijst naar de Griekse God Apollo. Apollo is de vader van de Griekse God Asclepius (God der Geneeskunde). Asclepius deed veel ontdekkingen die bijdroegen aan verbetering van de gezondheid van mensen. Hij ontdekte onder andere hoe hij uit wortels medicijnen kon prepareren die geneeskracht bevorderen. Asclepius wijdde zijn leven aan de wetenschap van geneeskunde onder de leiding van zijn vader Apollo. Asclepius genas zieke mensen die de hoop al hadden opgegeven door zijn kennis en kunde in te zetten. Dat is ook wat ons doel is als Apollis Zorg!

Onze Visie

“Cliënt staat centraal”

Bij Apollis Zorg staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen een betekenisvol leven kunnen leiden, dat mensen een doel hebben in het leven, dat mensen invloed hebben op het eigen leven en omgeving en daar een gevoel van eigenwaarde aan ontlenen.

Onze Missie

Apollis Zorg is er voor alle mensen in de samenleving die zorg nodig hebben. Zorg die werkt. Onze missie is het verbeteren, herstel dan wel behoud van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. Wij willen onze bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om – ook voor de toekomst – kwalitatief uitstekende, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren vanuit een vraag gestuurd perspectief. Tegelijk willen wij onze bijdrage leveren om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden.

Scroll to Top